Skip to main content

BEURSSTANDS

Kleinschalig tot groot, maar altijd verrassend, onderscheidend en functioneel.

Beursstands

Het bedenken van een beursstand is een verantwoordelijke taak. We werken graag samen met onze klanten om een opvallende stand te creëren die hun merk optimaal vertegenwoordigt.

Sinds de oprichting heeft VIA2V een ruim scala aan standbouwprojecten ontwikkeld en uitgevoerd. Kleinschalig tot groot, maar altijd verrassend, onderscheidend en functioneel. Lokaal tot internationaal, voor startende of gevestigde ondernemers. Het is het streven is om het specifieke karakter van het merk te onderstrepen. Elke ontwerptaak oplossen met duidelijkheid, creativiteit en authenticiteit.

Full-service dienstverlening

Naast het ontwerp kunt u de verbouwing aan ons overlaten. Een full-service dienstverlening met zekerheid over uitvoering, planning, kosten en “bewaking” van het oorspronkelijke ontwerp. U kunt de volledige (her)inrichting van uw bedrijf en facilitaire zaken volledig aan ons uitbesteden zodat er geen druk op uw eigen organisatie komt te liggen.

VIA2V

Elk jaar leveren we honderden vierkante meters aan interieurs in verschillende sectoren. Ook voor u kunnen we onze diensten leveren; van in- en exterieurontwerp tot uitvoering. Dit doen wij voor nieuwbouw of renovatie / herinrichting van uw bedrijf.

Ons werkterrein is gefocust op de zakelijke markt; vastgoed, kantoren, winkels, shop-in-shops, showrooms, horeca, onderwijs en meer…

Meer weten
 
 
 
1
1

ZULLEN WE AFSPREKEN?

06 28 90 8888

Takkebijsters 3
4817 BL
Breda