Skip to main content

KANTOREN

De werkomgeving moet, meer dan ooit, inspireren en motiveren

Kantoren en overig commercieel vastgoed

Passievol en betrokken bij de ontwikkeling van in- en exterieurs. Wij zijn geen projectinrichters. Het gaat ons niet om het aantal geleverde meubels, maar we kijken naar het geheel. Alles moet kloppen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elk jaar creëren we weer een aantal levendige bedrijfsinterieurs. Of het nu gaat om de transformatie van een bestaande ruimte of een compleet nieuw interieur, als we het doen dan doen we het meteen goed! Altijd een oplossing op maat. De perfecte combinatie tussen functioneel gebruik, creativiteit en een verantwoorde investering.

De werkomgeving moet, meer dan ooit, inspireren en motiveren.

VIA2V

Elk jaar leveren we honderden vierkante meters aan interieurs in verschillende sectoren. Ook voor u kunnen we onze diensten leveren; van in- en exterieurontwerp tot uitvoering. Dit doen wij voor nieuwbouw of renovatie / herinrichting van uw bedrijf.
Ons werkterrein is gefocust op de zakelijke markt; vastgoed, kantoren, winkels, shop-in-shops, showrooms, horeca, onderwijs en meer…

Meer weten
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

VAN CASCO NAAR ‘CLASSY’

Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is als een (geheel of gedeeltelijk) leegstaand pand zich, na renovatie, direct vult met enthousiaste huurders. En dat is exact wat er telkens weer gebeurt. Samen met huurder en eigenaar komen we tot een “plan op maat”. Hierdoor is de gebruiker in staat om mee te denken in het proces en komen we gezamenlijk tot het perfecte resultaat.

Naast het ontwerp kunt u de verbouwing aan ons overlaten. Een full-service dienstverlening met zekerheid over uitvoering, planning, kosten en “bewaking” van het oorspronkelijke ontwerp. U kunt de volledige (her)inrichting van uw bedrijf en facilitaire zaken volledig aan ons uitbesteden zodat er geen druk op uw eigen organisatie komt te liggen.

Meer weten

SPECIALS

BEURSSTANDS

HORECA

SHOWROOM

RETAIL

REAL ESTATE

ZULLEN WE AFSPREKEN?

06 28 90 8888

Takkebijsters 3
4817 BL
Breda