Skip to main content

REAL ESTATE

Meedenken en het spuien van creatieve en functionele ideeën

Real Estate

Ofwel “onroerend goed”. Officieel te definiëren als; “de grond en de gebouwen erop”. Een hele brede, en populaire omschrijving voor allerlei gebouwtypen dus.

Voor ons met name een kop waaronder we een aantal “afwijkende” projecten kunnen samenvatten. Deze projecten ontstaan veelal uit een hele specifieke vraag vanuit vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, verhuurders of eindgebruikers. De vragen zijn niet altijd even strak omlijnd, het gaat vooral om het meedenken en het spuien van creatieve en functionele ideeën. En dat doen we graag! De resultaten zijn vaak verrassend en altijd gericht op verbetering.

Full-service dienstverlening

Naast het ontwerp kunt u de verbouwing aan ons overlaten. Een full-service dienstverlening met zekerheid over uitvoering, planning, kosten en “bewaking” van het oorspronkelijke ontwerp. U kunt de volledige (her)inrichting van uw bedrijf en facilitaire zaken volledig aan ons uitbesteden zodat er geen druk op uw eigen organisatie komt te liggen.

VIA2V

Elk jaar leveren we honderden vierkante meters aan interieurs in verschillende sectoren. Ook voor u kunnen we onze diensten leveren; van in- en exterieurontwerp tot uitvoering. Dit doen wij voor nieuwbouw of renovatie / herinrichting van uw bedrijf.

Ons werkterrein is gefocust op de zakelijke markt; vastgoed, kantoren, winkels, shop-in-shops, showrooms, horeca, onderwijs en meer…

Meer weten
 
 
 
 
 
 
 
1
1

ZULLEN WE AFSPREKEN?

06 28 90 8888

Takkebijsters 3
4817 BL
Breda