Skip to main content

RETAIL

De perfecte combinatie tussen functioneel gebruik, creativiteit en een verantwoorde investering

Retail, shops en showrooms

Passievol en betrokken bij de ontwikkeling van in- en exterieurs. Wij zijn geen projectinrichters. Het gaat ons niet om het aantal geleverde meubels, maar we kijken naar het geheel. Alles moet kloppen.

Inmiddels een enorm portfolio op het vlak van gerealiseerde Retail projecten. Van meubelzaak tot lingerie, van heel groot tot heel klein en van Groningen tot Parijs.

Of het nu gaat om de transformatie van een bestaande ruimte of een compleet nieuw interieur, als we het doen dan doen we het meteen goed! Altijd een oplossing op maat. De perfecte combinatie tussen functioneel gebruik, creativiteit en een verantwoorde investering.De winkelomgeving moet, meer dan ooit, inspireren, motiveren en aanzetten koop.

“Van stilstand tot kruissnelheid”

Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is dat de bezoekersaantallen en de omzet, na verbouwing of restyling van een winkel, omhoog schieten. Normaal gesproken meer regel dan uitzondering. Niet alleen direct na de opening, maar vooral ook op de langere termijn. Dat is het doel!
Samen met het merk of de ondernemer komen we tot een “plan op maat”. Samen komen we tot het meest optimale resultaat.

Naast het ontwerp kunt u de verbouwing aan ons overlaten. Een full-service dienstverlening met zekerheid over uitvoering, planning, kosten en “bewaking” van het oorspronkelijke ontwerp. U kunt de volledige (her)inrichting van uw bedrijf en facilitaire zaken volledig aan ons uitbesteden zodat er geen druk op uw eigen organisatie komt te liggen.

VIA2V

Elk jaar leveren we honderden vierkante meters aan interieurs in verschillende sectoren. Ook voor u kunnen we onze diensten leveren; van in- en exterieurontwerp tot uitvoering. Dit doen wij voor nieuwbouw of renovatie / herinrichting van uw bedrijf.
Ons werkterrein is gefocust op de zakelijke markt; vastgoed, kantoren, winkels, shop-in-shops, showrooms, horeca, onderwijs en meer…

Meer weten
 
 
 
1
1

ZULLEN WE AFSPREKEN?

06 28 90 8888

Takkebijsters 3
4817 BL
Breda